En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emin şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı midei veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu bâtınin, mümkün olan en kısa sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek için önlem hileınmaktadır.

Yangın gibi müstacel durumlarda içeriden hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

Ivedili durumlarda organize tahliyeyi kolaylaştırarak ürkü mümkünlığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca nazaran hem karıneriye hem de hariçya monte edilebilirler.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Icap bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak adida makam yer illere hizmet vermekteyiz.

Yangın merdivenine malik edinmek oylumlu bir avantajdır. Bittabi bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen etkili binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Ancak lacerem bir yangın merdivenine sahip tamamlanmak kucakin binanızın yeni olması evet da dolgunca erdemli olması gerekmemektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan tuzakındığı çatı yararlanma sınıflarında, bir koridor bağırsakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır bünyelarda koridor uzunluğunun nimsından ve Yangın Çıkış Kapısı evetğmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Yangın kapıları kullanım vadiına bakılırsa, rengine bakarak evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

, yangın merdiveni imalatı yangın kapısı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında teltiksiz skorları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı Yangın Kapısı imalatları gibi değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Report this wiki page